Hoe goed ken jij jezelf écht? En in welke mate ken jij de voorkeuren van je paard? Zijn er momenten dat je het gevoel hebt dat je niet verder komt in de training? Of dat je angstig, boos of moedeloos wordt omdat je niet begrijpt waarom je paard reageert zoals hij doet? Gaat het rijden prima, maar ben je op zoek naar manieren om nóg meer uit je training of wedstrijd te halen?

 

Ik help je om inzicht te krijgen in jouw eigen voorkeursgedrag en dat van je paard. Ik leer je hoe je optimaler kunt afstemmen op de behoefte van je paard. Hierdoor gaan jullie prettiger met elkaar om en train je effectiever met betere resultaten.

 

Q4HorseProfile kan toegepast worden binnen alle disciplines, op ieder niveau. Of dat nu het maken van een buitenrit, of rijden van een Grand Prix proef is.

 

Inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Tijdens de inspiratie sessie wordt Q4HorseProfile uitgelegd. Je krijgt geen persoonlijk profiel. De sessies zijn een gezellige en leerzame avond met meerder personen. Er zijn diverse indelingen mogelijk. De prijzen liggen tussen de € 25,- en € 75,- per persoon met een minimum van 5 personen.


Persoonlijk Q4HorseProfile

Persoonlijk Q4HorseProfile

Jouw persoonlijke Q4HorseProfile wordt gemaakt op basis van twee vragenlijsten die je online invult. Het resultaat is een rapport waarin onder andere jouw persoonlijke beschrijving, je communicatiestijl, jouw ruitertype en een uitgebreide beschrijving van jouw paard. Daarnaast wordt de combinatie van jou en je paard beschreven. Jullie sterkten en valkuilen, en tips hoe je goed op je paard kunt afstemmen.

 

De kosten voor een persoonlijke Q4HorseProfile met een 1 op1 gesprek zijn €249,-. Omdat we het belangrijk vinden dat je goed begrijpt wat er in het rapport beschreven staat en hoe je de grafieken interpreteert, sturen we nooit zomaar het HorseProfile naar je toe.

Hier vind je een link naar we website van Q4HorseProfile.


Workshop

Workshop

Het is ook mogelijk een workshop te volgen. Samen met de andere deelnemers leer je meer over de theoretische achtergrond en worden de Q4HorseProfiles samen doorgenomen.

 

De workshops duren een dagdeel, de kosten bedragen €249,- per persoon.


Instructeurstraining

Speciaals voor instructeurs is het mogelijk een instructeurstraining te volgens. Je vergroot daarmee de effectiviteit van je lesgeven. De training volg je samen met andere instructeurs, je krijgt dan ook een persoonlijk Q4HorseProfile. De kosten bedragen €269,- excl. Btw.

 

Ben je in het bezit van een HI-licentie bij de KNHS? Dan kun je voor de training licentiepunten toegekend krijgen.

Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bezoekadres:

Nieuwe Rijksweg 66E

4128BN Lexmond